Servicio Financiero Ford Credit

Ford Credit

FordCredit es la marca comercial dels nostres serveis financers i una de les empreses més importants del món dedicada al finançament de vehicles.

Avantatges amb FordCredit: Atenció personalitzada, ràpida i completa.

Apropis al nostre concessionari i es sorprendrà del senzill que resulta aconseguir amb nosaltres un pla de finançament a la seva mida.

Tindrà tota l’informació, la documentació i el vistiplau de l’operació en tan sols uns minuts. I a diferencia del seu Banc, podem oferir-li els últims productes i serveis que desitgi sense necessitat de canviar d’entitat. Pot escollir, finançar i assegurar el seu vehicle, de forma fàcil i sense sortir de Autobages. Així de senzill!

Ford volem fer-li la vida més fàcil.


Per particulars (vehicles nous i d’ocasió):

Finançament convencional.

MultiOpció: la fórmula més innovadora que hem creat per que es beneficiï de grans avantatges (seguretat, comoditat, rendibilitat i flexibilitat)

Per empreses i autònoms

FordBusiness Partner: Renting

Leasing

  • Leasing financer: un contracte de Lloguer Financer per el qual li cedim l’ús del vehicle a canvi d’un pagament periòdic.
  • Leasing amb manteniment: una variant del nostre Leasing Financer, que inclou un Programa de Manteniment integral per als vehicles llogats. Finançament convencional.

Ford Assegurances

Per gaudir al màxim del seu vehicle, posem a la seva disposició Ford Assegurances: una assegurança d’automòbil exclusiva i una Assegurança de Crèdit per que estigui protegit davant de situacions adverses.

El nostre objectiu? Defensar sempre.

Sol·licitar informació

Per més informació sobre un pla de finançament a la seva mida, deixi'ns les seves dades i el nostre departament es posarà en contacte amb vostè com més aviat millor.